Restaurant ydelser

Dagensret.info leverer en række ydelser/løsninger der gør det lettere at drive restaurant.

Possystemer:

Flexpos kassesystem

FlexPOS bruges hver dag til at betjene tusindevis af kunder i Danmark indenfor bar, cafe og takeaway branchen.

  • Salg pr bord. Du kan altså tilknytte et salg til et bord, hvilket giver mulighed for at tilføje flere salg til samme bord senere og kun udskrive én samlet regning.
  • Parker bord. Det betyder i praksis, at du i praksis kan sætte et salg på pause. Senere kan du hente samme salg frem igen og fortsætte det.
  • Lav nemt byttemærkergarantibevisergavekort og tilgodebeviser via FlexPOS systemets bonprinter.
  • Flere af vores kunders kasseapparater leveres med en integration til et økonomisystem (særligt e-conomic), så butiksejerne kan spare tid og penge og samtidig opnå bedre indblik i sin butik.

Shopbox Kassesystem:

Som nyopstartet virksomhed verprisen en afgørende faktor, samtidig med at kassesystemet skal være nemt at bruge, både for ejerkredsen og de daglige medarbejdere. Udover det,er fleksibilitet omkring oprettelse af produkt og kategorier
vigtigt på grund af menu-konceptet.

LAVU Kassesystem

 

POS Lavu er verdens førende iOS-baserede kassesystem til restaurationsbranchen. Lavu er bygget til iOS, og følger således iOS’ intuitive og let tilgængelige brugerplatform.

POS Lavu henvender sig til restauranter der har brug for et effektivt online kassesystem.

Edilion

Du slipper fuldstændig for det kedelige taste- og registreringsarbejde. edilion app’en er det perfekte værktøj til din Restaurant, hvis du ønsker at minimere omkostningerne til bogholderi. Samtidig får du et bedre og hurtigere overblik over virksomhedens regnskab. Med få klik er dagens bilag korrekt registreret, aflæst og konteret. Alt er klar i dit økonomisystem til endelig bogføring.

 

Kontakt os allerede idag for at høre mere om vores Restaurant løsninger.

Ring nu på: 61391677 eller brug kontaktformen.